De Fietsmobiel besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van haar website. Ondanks de constante zorg en aandacht die De Fietsmobiel aan haar website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd, fouten bevat, onvolledig of onjuist is. De informatie op de website is met zorg samengesteld, echter worden de gegevens handmatig ingevoerd. Derhalve kunnen aan teksten, foto’s of genoemde prijzen geen rechten worden ontleend.

Deze website is eigendom van De Fietsmobiel. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Fietsmobiel mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt. Het auteursrecht en eventuele andere rechten van intellectuele eigendom op deze website komen toe aan De Fietsmobiel.

De getoonde informatie kan zonder vooraankondiging en op ieder moment gewijzigd en/of ingetrokken worden. De Fietsmobiel is in geen geval aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op, of het verrichten van handelingen naar aanleiding van de op deze website of (een) daaraan verbonden website(s) aangeboden informatie en/of materiaal.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken